Lite historia

Jag föddes i huvudstaden och kom till Skåne lagom till skolan började. Då fick jag gå på talträning. rullande rrrrrrr....jättesvårt
Har alltid haft lätt för allt kreativt. Var ofta i skapandeprocess på olika sätt. Mina synliga och icke synliga vänner var lika verkliga för mig. Har vuxit upp med kreativa yrken och kreativa utbildningar. Mitt i allt detta födde jag min underbara dotter, Karin. 🤩 Hon har fött tre barn.
Fantastisk att bli mormor!

Har gått en massa personlig utvecklings-utbildningar. Anser att detta är grunden för allt vårt arbete.
Är utbildad hos andra och hos mig själv i det jag erbjuder, men anser att den viktigaste drivkraften ligger i att jag verkligen bryr mig om att hjälpa mina medmänniskor. Gör mitt bästa och tycker det går riktigt bra. Blir aldrig fullärd och vill lära till sista andetaget. 

Allt jag samlat på mig i livet har lärt mig massor. Har stor bredd och anser inget vara omöjligt. Glädje är en stor hjälpreda hos mig. Kommer säkert hålla på med det jag gör nu i hela mitt liv. På olika sätt. Detta är ju ett sätt att leva. Ett val som jag gjort och känner passar mig. Tacksam!

Katarina Honoré 11.10.2010 14:14

klickade in mig på Din sida för att jag var lite nyfiken....vad mycket bra Du hittar på...om jag tog mig lite egentid?...skulle jag lägga den hos Dig....

Senaste kommentarer

13.01 | 21:17

Hej Åsa, En hälsning från långt tillbaka! Ulrika och Magnus, 1991-199...

25.08 | 17:21

Tack, vad fint sagt. Kram

15.08 | 10:06

Hej du är jätte fin och snäll puss puss

21.10 | 16:48

Åsa bok uppdraget är en spännande unik läsupplevelse som tog mig ut till ...